Choď na obsah Choď na menu
 


Detská Tour Petra Sagana začala

Detská Tour Petra Sagana minulú nedeľu odštartovala v Lučenci už svoje tretie pokračovanie. Nádherné jarné počasie prilákalo množstvo detí odhodlaných zabojovať o umiestnenie ale hlavne s radosťou si zabicyklovať. Ani v tohtoročnej edícii v kategórii mladších žiakov nebude chýbať zástupca nášho klubu Jakub Vavrošek.

image.jpegDetská Tour Petra Sagana minulú nedeľu odštartovala v Lučenci už svoje tretie pokračovanie. Nádherné jarné počasie prilákalo množstvo detí odhodlaných zabojovať o umiestnenie ale hlavne s radosťou si zabicyklovať. Ani v tohtoročnej edícii v kategórii mladších žiakov nebude chýbať zástupca nášho klubu Jakub Vavrošek. 

Svoj prvý štart v tohtoročnom vydaní Detskej tour Jakub premenil na výrazný úspech, Aj napriek tomu že štartoval až zo zadných pozícií, postupne sa predieral, aj za cenu cestných lišajov, na popredné pozície až nakoniec dosiahol na bedňu a v cieli došpurtoval na druhom mieste s viac ako 30 sekundovou stratou za víťazom a tesne pred tretím v poradí.

Samozrejme k tomuto úspechu gratulujeme a veríme že nebol posledný a sme presvedčený že sa od Jakuba dočkáme aj nejakého víťazstva.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Milan - pochvala!

Gratulujem!!!Parada!!!