Choď na obsah Choď na menu
 


Gemerský triatlon 2015

Aj tohto roku pre všetkých vyznávačov vytrvalostného športu, hlavne triatlonu, pripravuje náš športový klub ďalší, v poradí už tretí (oficiálne druhý bez nultého) ročník Gemerského triatlonu. 

Maroš 12.1.2014

 

Aj tohto roku pre všetkých vyznávačov vytrvalostného športu, hlavne triatlonu, pripravuje náš športový klub ďalší, v poradí už tretí (oficiálne druhý bez nultého) ročník Gemerského triatlonu

Opäť sa všetci stretneme na Kurinci, tentoraz 13. júna 2015 (sobota) ako obvykle v príjemnej športovej atmosfére okorenenej o výborný gulášik a určite v slnečnom a teplom počasí. Aj tento rok pre všetkých pretekárov pripravujeme niekoľko disciplín kde si každý nájde práve tú svoju. Nezabúdame ani na našich najmenších, ktorí si svoje sily zmerajú v MINIDUATLONE. Po skúsenostiach z minulého ročníka svoju extra kategóriu budú mať aj juniorky. Všetci zúčastnení samozrejme obdržia pri prezentácii malý prezentačný balíček.

Kompletné propozície na toto športové podujatie budú zverejnené na našej stránke do konca februára. Online registrácia bude spustená 1. marca 2015.

Touto cestou pozývame všetkých športovcov, ktorí si chcú otestovať svoju fyzickú kondíciu, siahnuť si na dno síl a zažiť pretekársku atmosféru s vyplavovaním endorfínov po prebehnutí cieľom. Vidíme sa na Kurinci.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.