Choď na obsah Choď na menu
 


Gemerský Triatlon a RS City Garden Run 2020

Aj v roku 2020 náš športový klub pre vás pripravuje dva podujatia. Už 1. mája 2020 pre všetkých bežeckých nadšencov odpálime 2. ročník RS City Garden Run, beh v mestskej záhrade v Rim. Sobote a o mesiac, konkrétne 6. júna 2020 aj 7. ročník multišportového podujatia GEMERSKÝ TRIATLON tradične na Kurinci.

Rs City Garden Run síce nemá veľkú tradíciu ale po minuloročnej pomerne úspešnej premiére má tento beh miesto v bežeckom kalendári a má dobrý potenciál. príjemný asfaltový okruh v mestskej záhrade preverí kondíciu bežcov, aj začiatočníkov, na tratiach 5 alebo 10 km. Juniori pobežia 3 km. Súčasťou podujatia budú aj detské behy a taktiež FAMILY RUN pre rodičov s malými ratolesťami aj v kočíkoch. Stačí prísť a urobiť niečo pre svoje zdravie.

Aj v roku 2020 pre vás pripravíme ďalší, v poradí už 7. ročník multišportového podujatia GEMERSKÝ TRIATLON. Opäť si na svoje prídu vyznávači vytrvalosti v troch za sebou idúcich disciplínach. Plávanie, cyklistika na MTB a beh v teréne. Dúfajme že tohto roku nám počasie dopraje a celú akciu absolvujeme v plánovanom termíne. Stretneme sa v známom prostredí na Kurinci v sobotu 6. júna 2020.

     Už niekoľko ročníkov máme rovnaké trasy a nemenia sa ani tohto roku. Svojim spôsobom môžme považovať tento pretek za krostriatlon keďze väčšia časť je situovaná v teréne Kurineckého lesa. Trasa je mierne zvlnená ale zvládnu ju určite aj začiatočníci, hlavne si to treba vyskúšať. Deň pred podujatím, t.j. v piatok 5. júna zorganizuje krátku ochutnávku kde si záujemcovia môžu prejsť trasu a trochu potrénovať. Všetko sa včas dozviete cez sociálnu sieť.

   Ako vždy takým stabilným predprogramom budú detské disciplíny MINIDUATLONu. Takže nezabudnite aj na svoje ratolesti a umožnite im ukázať svojho športového ducha.

   Registrácia na obe podujatia bude spustená na tejto stránke 1. marca.

Tešíme sa na vás.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.