Choď na obsah Choď na menu
 


GT a RSCGR 2021

Milí športoví priatelia,

Minulý rok bol zo športového hľadiska do značnej miery negatívne ovplyvnený stále pretrvávajúcou pandémiou koronavírusu a organizovať športové akcie nebolo jednoduché. My však pevne veríme že sa situácia postupne stabilizuje a rozbehne sa organizácia podujatí tak ako sme boli zvyknutí.

Milí športoví priatelia,

Minulý rok bol zo športového hľadiska do značnej miery negatívne ovplyvnený stále pretrvávajúcou pandémiou koronavírusu a organizovať športové akcie nebolo jednoduché. My však pevne veríme že sa situácia postupne stabilizuje a rozbehne sa organizácia podujatí tak ako sme boli zvyknutí.

Aj náš klub má enormný záujem pokračovať v už rozbehnutých projektoch a pokiaľ bude všetko v normále, určite máme ambíciu aj tohto roku pripraviť pre všetkých priaznivcov vytrvalostných športov už povedzme tradičné podujatia ako Beh v mestskej záhrade či po ročnej prestávke aj Gemerský Triatlon

Veľmi radi opäť privítame všetkých fanúšikov behu, cyklistiky a plávania na lepšej či horšej amatérskej úrovni bez rozdielu veku či pohlavia, ktorí majú chuť zmerať si svoje sily na bežeckom okruhu v Mestskej záhrade alebo sa popasovať s traťou Gemerského triatlonu v okolí rekreačnej oblasti Kurinec.

Predbežné termíny sú stanovené nasledovne:

3. ročník RS City Garden Run (Beh v mestskej záhrade) 1. máj 2021

8. ročník Gemerský Triatlon 5.jún 2021

Viac informácií nájdete v propozíciách na jednotlivé podujatia. 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.