Choď na obsah Choď na menu
 


GT19 a RS City Garden Run

Všetkým, aj tým lenivším športovcom gemera

Ako už za posledných šesť rokov, tak aj tohto roku pre všetkých priaznivcov a nadšencov multišportových vytrvalostných pretekov pripravujeme v poradí už siedme vydanie (vrátane nultého ročníka) Gemerského triatlonu pre všetkých, a to naozaj pre všetkých, lebo kto chce tak si tú svoju disciplínu u nás nájde.

article preview

Všetkým, aj tým lenivším športovcom gemera

Ako už za posledných šesť rokov, tak aj tohto roku pre všetkých priaznivcov a nadšencov multišportových vytrvalostných pretekov pripravujeme v poradí už siedme vydanie (vrátane nultého ročníka) Gemerského 8be59a21-759c-4e86-8b8f-e839c7af625b.jpegtriatlonu pre všetkých, a to naozaj pre všetkých, lebo kto chce tak si tú svoju disciplínu u nás nájde. Už tradične sa stretneme v dobre známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec a to v poslednú májovú sobotu, t.j. 25. mája od 10 hod.

Aj tohto roku ostávame pri nezmenenom profile “krostriatlonu” a na zúčastnených nečakajú žiadne zmeny a pretekať sa bude na tých istých tratiach ako dva predchádzajúce ročníky. 

Samozrejme ani tento rok nezabúdame na detské disciplíny MINIDUATLONU, ktoré ako zvyčajne budú predkrmom pred hlavným pretekom. Celý tím organizátorov sa teší na vašu účasť.

Ale predsa len niečo navyše. Tohto roku chystáme premiérový ročník behu v mestskej záhrade pod názvom RS City Garden Run. Takže príležitosť pre všetkých amatérskych či rekreačných bežcov zmerať si sily na peknom asfaltovom okruhu v mestskej záhrade. Na výber budú trate na 5 alebo 10 km. 

2f5224dd-6d2c-4b65-acbd-6d4a247679d2.jpeg   Súčasťou podujatia budú samozrejme aj detské behy a FAMILY              RUN FOR FUN pre rodičov aj starých rodičov s deťmi, aj s tými najmenšími v kočíkoch. Všetko vypukne 1. mája 2019. Ambíciou nášho klubu je urobiť z tohto pravidelné podujatie športového roku v našom meste. Nemáme veľké očakávania ale aj malý úspech sa počíta.

Tešíme sa na vás.

Všetky potrebné informácie nájdete už čoskoro na našej stránke v propzíciach Gemerského Triatlonu a RS City Garden Run.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.