Choď na obsah Choď na menu
 


Diskusia

Pozdravujem všetkých ktorí sa o seba nejakým aktívnym spôsob starajú, myslím tým samozrejme pohybovú aktivitu. Tu v tejto rubrike Vám všetkým bude umožnené prispievať svojimi komentármi a vašimi názormi na všetko čo sa bude týkať našich aktivít. Ocením to pri vylepšovaní obsahovej stránky, pri plánovaní tréningov, výletov, cyklotúr atď. Takisto rád privítam reakcie na absolvované spoločné tréningy, vaše pocity aj kritiku.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Maroš - Prvá jarná trojka

Tak konečne to prišlo, jarné teplo a sním aj prvá takmer skupinová jazda. V utorok spolu s Milanom a Vladom sme strávili krásny deň v gíčovom počasí pár hodín na bicykli. V pokľudnom tempe sme prešli okolo 70 km (poniektorí aj viac), vybehli sme Chorepu nad Klenovcom, pokochali výhľadom a poď ho cez Poltár domov. Super.

MIlan - nova sezona

tak v sobotu som aj ja oprasil bike a pokracoval som v tom aj v pondelok a dnes...spolu aj s Vladom sme prebehli Chorepu a v tomto pocasi sa mi zdal ten kopec nejaky mensi
...keby to tak zostalo heheh

Maroš - Bicykel

Aj včera aj dnes som si doprial ďalších zopár desiatok už takmer jarných kilometrov na biku. Hoci počasie nebolo úplne ideálne, vlastne bolo úplne zatiahnuté a našťastie nepršalo, tých pár hodín strávených na sedadle a čerstvom vzduchu stálo za to. Teším sa už na prvé cyklotúry vo väčšom počte.

cyril - Re: Bicykel

Ahoj.
Ostáva mi len ticho Ti závidieť. Snáď už čoskoro aj ja pocítim tvrdé sedadlo na zadku. Tak len hltaj kilometre a vyhýbaj sa kruhákom a značkám.

Maroš - Prvý bike

Včera za slnečného počasia som to už nevydržal a prvý krát vytiahol a prevetral bike po zimnej odmlke. Oproti totálnej psychiatrii na trenažéri to bola absolútna úľava a radosť z pohybu na ceste. Aj keď ma trošku oziabali prsty na nohách, prvé kilometre tejto sezóny som si s radosťou odkrútil a primerane užil. Tak nech už je len teplejšie.

Maroš - Tréning

Všetkých behu chtivých pozývam v nedeľu 8. februára okolo 11 hod. na spoločný tréning v pohodičke, v primeranom tempe a primeranej dľžke. Najlepšie to bude nikde smerom na Kurinec, alebo ak sa bude dať tak zabehneme do lesa. prípade záujmu ma kontaktujte a dohodneme sa.

Maroš - Tréning

Dnes bol krásny slnečný deň ako stvorený na dobrý tréning. Oblečiem sa, obujem tenisky a poď ho do lesa. Po tom včerajšom výdatnom daždi to v lese aj tak vyzeralo. Po pár kilometroch som mal tenisky mokré do nitky. Ale nič to, trochu som zanadával na blbé rozhodnutie ísť behať do lesa, ale nejak som sa predral cez totálne mokré a blatisté úseky a druhú polku som už neriskoval a išiel som radšej po ceste. Nakoniec mi to vyšlo v pohodovom tempe vyše 22 km. Parádička.

Maroš - Tréning

Tak dnes to bolo naozaj super. Krásny slnečný deň, takmer bezvetrie a okolo nuly. Ideálne počko na prvý tohtoročný mini ultra beh. Trochu vody, trochu sladkého a ide sa. Pomalé, kľudné tempo po lesoch a popri poliach, zimná idylka. O tri hoďky som doma. Trochu vybitý ale stálo to za to.

Maroš - Do Nového Roku

Všetkým hlavne pevné zdravie,
k behu väčšie odhodlanie,
tím čo s bikom sú tak radi,
nech sa vyhnú všetky pády.
Vytrvalcom nech nohy sami bežia,
ostatní nech doma už neležia,
veď opäť nastal ten správny čas,
vysloviť dáke predsavzatia zas.

HNY2015

Milan - logo

nooo co ja viem?mne sa nove logo paci...stare nebolo zle ale toto je lepsie aj ked zasa na starom sa mi viac pozdavala farebna kombinacia

Maroš - Re: logo

No ja si myslím že je hlavne jednoduchšie keďže v jednoduchosti je krása, je čitateľnejšie, viac originálnejšie, profesionálnejšie, ľahko zapamätateľné a možnosť farebných kombinácií je neobmedzená.

Maroš - Nová sezóna

Tak a máme po krátkom odpočinku, môžeme sa teda plnými silami vrhnúť na prípravu do budúcej sezóny. Ja som už svoju prípravu zahájil ako vždy na všech svätých 1. novembra. Momentálne som už na konci druhého týždňa a pomaly sa to rozbieha. Čo ma najviac teší je počasie. To je tohto roku mimoriadne priaznivé takže stále sa dá bicyklovať. Super. Aj dnes som bol na bajku a zajtra sa chystám tiež. No a čo vy ostatní?

Zelo - Re: Nová sezóna

Ja som ako medveď, ukladám sa na zimný spánok.... roztrhol som si achylovku... tento rok si už nezabehám ,mrzí ma to, takže marathon si nezabehnem...

Maroš - Re: Re: Nová sezóna

Tak to ma sakramentsky mrzí, dúfam len že tvoja rekonvalescencia bude úspešná a teoreticky v lete by si mohol už trénovať. Len si daj bacha aby si nepribral ako mrož. A ten maratón na teba počká aj rok aj dva. Držím palce.

Maroš - Fotky z triatlonu

Trochu neskôr ale predsa už sú aj fotky z nášho podujatia GT 14. Nájdete ich vo fotogalérii. Ešte raz sa ospravedlňujem za to že to tak dlho trvalo ale radšej neskôr ako nikdy. Takže na rok sa vidíme.

Maroš - Kros v Brezničke

Včera som sa zúčastnil už 12. ročníka behu v Brezničke, pre mňa to bola premiéra. Už ráno som sa zobudil do nádherného, slnečného, jesenného počasia. No nechoď si zašportovať v takom počasí. Tak som si zbalil tenisky sadol na bicykel a poď ho do Brezničky ukončiť sezónu. Spojil som tak príjemné s užitočným, aj beh aj bike. Na trať sa postavilo čosi vyše tridsiatky pretekárov na 10 a 5 km vzdialenosti. Profil som nepoznal ale podľa mapky na štarte to vyzeralo na nie ľahký beh. Na trati sa to aj potvrdilo. Nebolo tam miesto na oddych, stále sa muselo makať hore aj dole. Hneď po štarte sa to potrhalo, držal som sa dosť vpredu s ďalšími pretekármi. Bežalo sa mi veľmi dobre, hlavne do kopca, z kopca to išlo trochu horšie ale nestrácal som príliš. Do cieľa som dobehol celkovo na slušnom 5. mieste, v kategórii do 40 rokov som dokonca skončil na 2. mieste. Nebola to síce nijak extra konkurencia, ale aj to sa ráta, takže pekný koniec sezóny.
Teraz si trochu oddýchnem a načerpám sily do prípravy na ďalšie výzvy.

Stanka - MMM

Veru tak,naštval ma ten Keňan poriadne,ale budúci
rok mu to nedarujem. Síce som už na 5 km mala akúsi krízu,ale potom sa to rozbehlo.(neviem co sa dialo). Teším sa že som sa o čosi zlepšila , ale niet sa čím chváliť . Už sa teším na budúci rok. ( a vraj som bola aj v telke) Aká hviezda.....

Maroš - Pred MMM Košice

Tak dnes som ukončil prípravu na maratón ľahučkou cyklistikou, takže už len nohy v teple a relax až do nedele a potom to už rozbalíme. Tam potom zistíme na čo vlastne máme a či to všetko stálo za to trápenie. Ale určite to bude opäť pekný zážitok v super atmoške a v balíku vyše 10 000 bežcov. Treba si to už len pekne užiť a dobehnúť v zdraví.

Zelo - Polmarathon BB

V nedeľu 7.9 pretek Mrathon BB, môj hlavný pretek roka. Počasie bolo takmer ideálne, atmosféra skvelá, ale aj predštartovná nervozita. Keď sa dav pohol snažil som sa držať vodiča s balónikom na čas 1:45 /Pavol Blažek/. Bál som sa aby som neprepálil začiatok,ale pre dosiahnutie svojho cieľa a to cas pod 1:50 som musel držať slušné tempo od začiatku, kedže záver je kopcovitý. Vodiča som sa držal do 13 kilometra potom som začal strácať ale stále som ho mal v dohľade. Trať bola skvelá, veľa divákov, veľa povzbudzovania, hudba bežalo sa mi skvelo. Kríza prišla okolo 18 km nohy prudko oťaželi no napriek tomu som sa pokusil o finiš a len tesne mi ušiel čas ktorí som chcel dosiahnuť. Výsledny čas 1:50:23. Oproti minulému roku zlepšenie o 10 minút. V kategórii Majstrovstvá Slovenska Ministerstva obrany Slovenskej Republiky to bolo pekné 24.miesto. Veľmi ma potešili výsledky mojich trénerov ak sa to tak dá povedať Maroš krásne 7.miesto, Milan Pohorelec zúročil trénnig a vystúpil na bedňu skvelé 2.miesto, Milan Krejčí bežal marathon v kategorii muži 60 a viac rokov 3.miesto skvelý výsledok klobúk dolu. Skvelý deň....

Maroš - Re: Polmarathon BB

So Zelom súhlasím, bol to naozaj vydarený deň. Od začiatku som vedel že to nebude môj úplne najlepší výkon, ale snažil som sa čo to dalo. Do toho 15 km to ešte ako tak šlo, potom som už pomaličky strácal kontakt s vodičom na čas 1:30 a prešiel som na svoje tempo. V cieli som za svojim maximom zaostal o 2 minúty ale s výsledným časom 1:31:24 (v čistom 1:30:57)som vlastne spokojný, na viac to nebolo. Trochu ešte potrénujem aby som zvládol maratón v Košiciach.
Zelovi ešte raz blahoželám ku skvelému zlepšeniu a na rok to určite musí skúsiť už na maratóne.