Choď na obsah Choď na menu
 


Gemerský Triatlon 2018

Aj tohto roku pre všetkých priaznivcov a nadšencov multišportových vytrvalostných pretekov pripravujeme v poradí už jubilejné piate vydanie (vrátane nultého ročníka dokonca šieste) Gemerského triatlonu. Opäť sa stretneme v dobre známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec a to v poslednú májovú sobotu, t.j. 26. mája od 10 hod.

article preview

Milí športoví priatelia,

plagat-web-gt18.jpgAj tohto roku pre všetkých priaznivcov a nadšencov multišportových vytrvalostných pretekov pripravujeme v poradí už jubilejné piate vydanie (vrátane nultého ročníka dokonca šieste) Gemerského triatlonu. Opäť sa stretneme v dobre známom prostredí rekreačnej oblasti Kurinec a to v poslednú májovú sobotu, t.j. 26. mája od 10 hod.

Tohto roku na zúčastnených nečakajú žiadne zmeny, pretekať sa bude na tých istých tratiach ako minulý rok, keďže boli väčšinou pretekárov prijaté pozitívne. To znamená že môžeme považovať tento pretek za takmer crosstriatlon keďže polovica sa odohráva v teréne, čo do určitej miery prispieva k jeho atraktivite.

Samozrejme ani tento rok nezabúdame na detské disciplíny MINIDUATLONU, ktoré ako zvyčajne budú predkrmom pred hlavným pretekom. Celý tím organizátorov sa teší na vašu účasť.

Všetky potrebné informácie nájdete v propzíciach Gemerského Triatlonu 2018 na tejto stránke.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.